När allt tar slut, väljer jag kungligt ;)

Varför tar alltid hudvården slut samtidigt?

Är det inte alltid så, att alla ens produkter tar slut samtidigt? Denna gång tog min ansiktstvätt och ansiktsvatten slut samtidigt. Varje gång blir man lika irriterad. De som är positivt är att man då kan passa på att byta/prova nytt märke, jag som är lite töntig och vill ha samma i serien eller möjligen två märken bara 🙂

Denna gång valde jag att testa nytt, Skincode! Jag har sedan ett par veckor sen en dagkräm från dem som är mot riktiga torrisar vilket jag är på vinterhalvåret så tänkte utforska deras andra produkter. Läste såklart på lite och fick bland annat veta att det är den Svensk ryska prinsen Niclas Massalsky som ligger bakom Skincode med huvudsäte i Zurich. Man väljer ju kungligt tydligen 😉 hehehe!

Skincode säljs i 44 länder och är en så länge kanske inte så stora i just Sverige. Deras sortiment består av två olika serier:
Skincode Essential som är för en hälsosam och frisk hud
Skincode Exclusive en lite dyrare anti-aging serie som motverkar rynkor och ålderstecken.

Tillsammans har dessa två serier ett 40 tal produkter tillsammans 🙂 GALET!!

Något jag värdesätter när jag köper produkter är att de inte är testade på djur, och de är inte dessa. De innehåller heller inga konserveringsmedel, färgämnen eller animaliska derivat.

Så vad valde jag? Jag älskar produkter som löddrar, jag vill ha en tvätt som blir som en tvål, så det blev purifying clearing gel från Essential serien. Denna har jag testat två gånger, i går kväll och i morse och jag säger bara en sak: Dryg som tusan, man behöver jätte lite för att det ska bli ett stort lödder, big like på den 🙂 Återkommer om några veckor med en mera ingående recension. Sen blev det givetvis ett ansiktsvatten: Cellular revitalizing toner från Exclusive serien. Också använt 2 gånger, so far so good! Till sist blev det en mask: Cellular recharge age-renewing från Exclusive serien. Denna har jag inte hunnit testa än. Sen hade jag dag krämen: 24h de-stress comfort balm som jag haft i 2 veckor. Som jag skrev ovan, den är perfekt nu under vinterhalvåret när jag är en torris, får se hur den funkar under sommaren, fast dit är det tyvärr långt kvar 🙁

Vart kan man köpa dessa?

Jo bland annat på ApoteaLyko och Eleven

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *