Viktig applikation, tips!

Nu kan du tracka din familj!

Egentligen tycker jag det är för jä**igt att vi ska behöva ha användning av denna typ av tjänst, MEN, världen ser ut som den gör och man läser dagligen om barn, sambo, djur osv som försvinner spårlöst 🙁 Min absolut värsta mardröm skulle vara om någon av de jag håller kär skulle försvinna, därför tvivlade jag inte en sekund när jag fick förfrågan om ett samarbete med just TRAX FAMILY!

Trax family grundades utifrån ett kick-starter projekt och erbjuder lugn för familjer. Jag tycker deras förklaring är så bra så kopierar in den:

Trax spårar barn och djur i realtid med Trax-appen för iPhone, iPad eller Android. Flera trackers kan kopplas till samma app och det går också att dela trackers mellan olika användare. Realtidsfunktionen ger möjlighet att se var barn och husdjur befinner sig med 0,5 m noggrannhet. Via mobilens kamera går det att se var trackern befinner sig i verkligheten. Den smarta funktionen för geostaket låter användaren markera både säkra och osäkra områden för att sedan få en notifikation när sändaren passerar gränsen för området. Avståndsnotifikationen låter användaren ställa in ett visst avstånd och varnas när barn eller husdjur går för långt bort. Hastighetsnotifikationen säger till om det spårade objektet plötsligt hoppat in i t.ex. en bil.

 

Appen fungerar i 39 länder och jag tänker bara på när man exempelvis är på en marknad, hur skönt vore de inte att ställa in den funktionen. Hade jag haft barn hade jag definitivt använt mig av denna app, sen kan man ju diskutera om de är okej på exempelvis sin sambo? Är det att överskrida ens privatliv, man kan ju kontrollera precis allt.


Nu kan du få 20% rabatt på denna fantastiska applikation, klicka >HÄR< OBS, rabatten syns i slutet längst ner i varukorgen. 

Kram Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *