Tillsammans mot cancer!

Inte ett öga torrt 🙁

Tror inte jag var den enda i går som fällde ett gäng tårar till programmet ”tillsammans mot cancer”. Jag får så ont i kroppen när jag hör allas historier och vi ALLA är drabbade på ett eller annat sett. Sen ler jag när jag hör om alla historier som slutat lyckligt 🙂

Jag har de i släkten flera generationer i rad så risken att jag får se är tyvärr stor. 

Precis innan jul var jag och kollade upp mina leverfläckar på Kungsholmens hudspecialist. Dit kan alla gå, man fyller i en egenremiss och sen kostar det 350kr. Man får klä av sig till underkläder (jag passa på och kollade precis hela kroppen) De går systematiskt igenom hela kroppen och både känner och sen tittar i en lupp om de tycker de ser osäkra ut. Jag hade inga att ta bort just nu men har gjort de innan.

Så ett år till nästa gång 🙂 Ett tips är att göra de på vinterhalvåret för OM du måste ta bort så är de sol och bad förbud ett par veckor.

Någon vecka innan de hade jag dessutom tid för cellprov, herreguuuuud vilken lyx att vi får de gratis var 3dje år. Jag har gått varje gång, min farmor hade dessutom livmoderhalscancer så känns extra viktigt för mig.

Ge en slant för forskningen: 

Plusgiro: 90 1986-0   Bankgiro: 901-9514


FUCK CANCER!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *