Jag har slutat..

Med att jobba gratis!

Jag vill inte ens tänka tanken på hur många timmar jag förra året jobbade gratis för att vara snäll och hjälpa andra 🙁 Någonstans tror man att man ska få tillbaka de men folk kan verkligen vara fula. Ger man lillfingret tar de hela handen! Så nu är de stopp!

Jag har betalat massor med pengar för mina utbildningar som gett mig kunskap. Den kunskapen kostar pengar för andra om de vill ha hjälp. Egentligen inget konstigt, eller? Ibland tror folk att om du ändå inte har annat att göra kan väl du hjälpa mig med de? Absolut, men vad får JAG tillbaka? 

Så nu är den hårda Marie framme och jag är jävligt stolt över henne, hon sätter värde på sig själv och ingen får trampa på henne (weird att prata om sig själv i tredje form)


/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *