Hoppig måndag :) 

Vilken skön dag jag haft! Ledig och trött efter resan så jag har hämtat krafter idag. 

Besökte BOUNCE, det var så jävla kul alltså!!! Hoppat i olika studsmattor och svettas av skratt och hopp. Måste dit igen, kan varmt rekommendera! Köp biljetter på nätet innan då det oftast är fullt. 

Ont i vader och nu känner jag i ländrygg och rumpa. Nayomi ville inte gå därifrån och man har bara 1 timme på sig. Nästa omgång kör vi dubbla timmar!!! När man väl studsat klart på en av mattorna så kraschar man i en stooooor jätte påse med luft. Och alltså ta sig upp från den någorlunda graciöst finns inte Hahaha jag kände mig så jävla fet och klumpig, behövde nästan assistans upp men sen hittade jag ”rullningssystemet” och kunde ta mig ner. Fy fan vilken syn det måste varit, jag garva mest åt mig själv men även andra som kände precis som mig. Bara upp fort fort fort!!! Men det är lönlöst…rulla ut…som en vuxen hoppborg!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *