Dubbelpower :)

I dag är jag oövervinnerlig!

Ni vet när man haft en dag som bara gått i ett men allt har varit super bra, en sådan dag har jag haft.

Intervjuer gick jätte bra, så jag är vidare till intervju 2 och referenser är lämnade. Min underbara elev som bokat privat lektion satte sitt nuvarande ”drömtrix” eller ska jag säga mardrömstrix, Hahahaha! De är ett speciellt trix man kämpar med och som man så himla gärna vill sätta, de gjorde hon i dag på klassen. Lite råd och tips och vips var hon uppe och hon förstod inte de själv… söta Antonia!

Vidare till ett möte, ett möte som är via bloggen 😉 Ni kanske får se sen, eller ni KOMMER få se 🙂

Sedan blev de lite ändrade planer för kvällen men sånt e livet. Nyss hemkommen efter middag på stan med en vän.


I’ve got the Power!!!!! Längtar till värmen 🙂

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *