Förbereder!

Intervju i morgon:)

Haft en helt fantastisk helg, liiite huvudvärk men tror de beror på att jag utesluter socker just nu.

Besök på Clarion hotell, sovmornar, hjälpt till med renoveringen i studion och bra träningspass. I dag brände jag av en timme, EN TIMME, intervallträning på löpbandet. Hemligheten är att kolla serier…. Jag använder min iPad samt mina trådlösa hörlurar från Jabra, då funkar de! 

Nu har jag precis förberett min morgondag med all packning av kläder och mellis. Jag börjar med en arbetsintervju, sen direkt till studion för att undervisa en privatlektion. Efter det möte på stan och på kvällen klasser, när jag ska äta lunch är oklart, Hahaha! Sååååå kul att börja jobba igen, att vara ledig en månad är INTE min grej!


Hade ett samtal missat på telefon i torsdags från när jag var på gymmet, glömde givetvis bort de och på fredagen när jag kom på de kollade jag upp de. Assååååå ett samtal jag inte ville missa, tyvärr lämnade de inget meddelande så jag håller tummar att de ringer i morgon igen…

Önskar en fin kommande vecka 🙂

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *