Guuuud så pinsamt!

Medges ej!

I går var jag med om en jätte pinsam sak, enligt mig! Jag skulle bara springa ner på Hemköp för att handla lite så tar mitt mastercard bara i fickan, lämnar alla andra kort och dessutom min telefon hemma.

Jag köper: rökt smörgåskalkon, 1 kokoskvarg, en keso och knäckebröd. Totalt typ 70 spänn…. ska betala och de står MEDGES EJ! Pengar har jag på kortet, inte så mycket då jag bara för över några hundringar i taget (från mitt konto där pengarna sitter)

Jag står som en mupp, fattar inget, har inget annat kort med mig och heller inte telefonen. Hade jag haft telefonen så hade jag kunnat se vad som hänt samt fört över pengar, och jag kollade kontot kvällen innan och då fanns det pengar på kortet!

Svansen mellan benen fick jag be de lägga undan varorna så jag kunde springa hem och hämta pengar. Såååååå pinsamt!!

Givetvis hade min bank dragit en massa avgifter, utan att meddela!!! Grrrr…. jag blir tokig. Både för mitt bankfack och åresavgiften. Hur svårt kan de bara för banken att bara skicka ett mejl att de ska dra xxxx de och de datumet! Man ska vara så jävla noga att betala dem i tid men ett sketet mejl kan de inte skicka, usch och fy!

Hur som så fick jag tillslut mina varor och Handelsbanken ett argt mejl! 


Har ni varit med om detta? Man skäms ju ihjäl 🙁

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *