Hur prioriterar du?

I samarbete med Nettbuss

Som egenföretagare jobbar man ju dygnet runt i bland och vissa perioder jobbar man tider som är helt befänga. De jag försöker göra är att hitta tider och ställen som gör det enkelt för mig. Exempelvis när jag ska resa, jag väljer alltid ett resesätt där jag själv slipper köra för exempel. Att åka buss eller tåg är de absolut bästa.

Jag vill verkligen slå ett slag för ett bussbolag som jag ska testa redan i februari och ev i april när jag ska till Norge. De jag fastande för var just deras komfort… jag menar, jag är inte 18 år längre. Jag väljer de som är bäst. Med Nettbuss får du komfort deluxe! Förutom bekväma säten som är stora skinnfåtöljer har de finns eluttag vid varje sätta och Wi-Fi med 4G uppkoppling vilket gör att jag lätt kan jobba på vägen. Dessutom är deras priser riktigt bra så du är inte bara miljömedveten utan även snäll mot plånkan.

Har man dessutom djur, som jag så är dessa även välkomna 🙂 Mycket bra!

Nettbuss är nordens nästa största bussbolag och är verksamma i Sverige, Norge och Danmark. Dessutom kan man chartra deras bussar om men till exempel ska ha en konferens eller liknande, svin bra för mig som driver ett eventbolag 🙂

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *