Vad tycks?! 

Jätte nöjd med dagens tatuering, både form och färg blev bra. Nu ligger det massa gegga på så kan inte visa detalj men ett ansiktslyft har jag fått 🙂

Alltså ögonbrynen! En teknik med stråteknik med ett ”rakblad” som skär in små strån i huden och så pigment på såren. Inte så bra på att förklara men kika in på deras insta: argaa.tattoo

Det gjorde lite ont även om jag fick bedövning men brynområdet är känsligt alltså. Snabbt gick det, tog ca 90 min med väntan och så, perfekt. Kollar om jag behöver ett återbesök med en touch-up när det gått några veckor. Nu ska dom få läka, geggan bort efter 20-24h och lägga på vaselin så det inte stramar eller kliar.

Sugen på en riktig tatuering som jag skissat fram. Få se när den får pryda min kropp…återkommer 🙂

Kram på er. Yaz

Tjockare, snyggare – ögonbryn 🙂 

2 svar på ”Vad tycks?! ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *