Uppdaterad version!

Vi började julen med musikal 🙂

I fredags var jag inbjuden till Snövit the musikal VIP premiär. Jag har sett den förut, för ungefär ett år sen men den var så himla bra så när jag fick inbjudan tvekade jag inte en sekund 🙂

Jag bjöd med Magdalena, Felix och Frida!


Vi möttes upp på Magdalenas jobb då hon hade bil och jag kunde lasta in min packning då jag skulle med dem hem efter. 

Vi kom fram till Maximteatern och vi var lite tidiga så vi hängde på låset, Hahaha! Givetvis var röda mattan framrullad och det var en härlig blandning av kändisar, bloggare och annat folk!

Snövit the musical är en uppdaterad version av den klassiska sagan om Snövit och de sju dvärgarna. Amy Diamond spelar Snövit, Erik Segerstedt spelar prinsen och Nanne Grönvall spelar drottningen. Denna dag var dock Nanne borta så drottningen spelades av en Emma. 

När jag såg denna förra gången var de andra skådespelare och jag måste säga att jag gillar dessa bättre! Både sång och skådespeleri var bättre!


Snövit spelas i Stockholm fram till 7 januari med premiär I KVÄLL! Sen drar den ut på Sverigeturné. Ni kan både kolla stad och köpa biljetter >HÄR<

Den passar alla mellan 3-100 år så har ni någon kväll ledig, se den! Ni kommer inte att ångra er! 2,3 tim (inkl paus) injektionsspruta med skratt!

Trevlig dag,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *