Jag kräver tydligen för mycket!

De ända jag vill är att folk försår!

Jag ska vetkligen inte må dåligt i dag, för i dag är det ”julafton” för mig! Men kan inte vara tyst när jag blir arg och besviken! 

Jag kräver för mycket, tydligen! Jag har aldrig krävt NÅGOT annat än förståelse! Förståelse för att jag i juletid mår dåligt, att min jul inte är som många andras (skriver många då alla långt ifrån har de bra) 

Min jul är inte Kalle anka med god mat, kärlek och familj. Min jul är ensam med en fryst thailåda och Netflix! Min ”familj” firar tillsammans men jag tar avstånd när allt bara är en fasad! Med en ex kriminell i släkten som hela min uppväxt ställt till de för alla så soppas de under mattan. Min mamma som inte hört av sig sen i augusti förra året för att jag just inte vill soppa allt under mattan utan prata om de så är jag ”boven”. En syster som för 4 år sen valde vattnen i stället för blod…. Ja jag kan fortsätta, men orka?!

Jag är inte perfekt!!! Ingenstans!! Men jag iaf en sak, rakryggad! Jag vill prata om problem.

Min familj är som de är, inget man väljer men när en som står mig nära vänder mig ryggen, då brister de!

Nu har jag fått ur mig lite, tack! Nu ska jag fira julafton!


/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *