Inget hjälper så jag skiter i det nu 

Förkyld och allmänt trött, alltid trött, men nu har jag hamnat i en återvändsgränd av att hela tiden dygnet runt tänka, hjälpa och trösta och pusha folk framåt. Mina hjul är slitna och jag pallar inte smörja in mig själv. Så istället för att rosta sönder och bli en bitter motor så ställer jag min kärra på standby och låter den vila. 

Brum brum. Pjuuuuuuuhhhh….brak! 

Mot Åre, blir skidåkning och vet ni, oavsett så blir det bra och så najs att komma iväg 🙂 Hammarbybacken med en flaska rött hade åxå funkat, eller hemmafest, eller bio, utgång, baka bullar  eller…jag är inte så kräsen…bara göra nåt annat än det vanliga. 

Hej då, ha en trevlig jul och gillar du inte julen så skit i den. Det är EN dag av 365 så vem bryr sig. Ho ho ho

Ligger i en sovvagn mot Åre. Möttes av en död fluga på sängen och det är lyhört, kallt, luktar gammalt o det är trångt. Men men nu kör vi! Jippiii 🙂 🙂 🙂 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *