Äntligen :)

Längtat efter att få vara ledig och då menar jag mentalt ledig från allt. Så nu ligger jag här i en skön säng och reflekterar min dag i Åre. Magin finns i luften, mysiga ställen att besöka, bra middag på Fjällpuben, afterski, bad o bus…och dessutom är vädret riktigt bra med sol, nollgrader och massa snö. 

Åre har en helt annan charm än tex Sälen, Trysil eller liknande. Jag har en kärlek till Åre heltenkelt.

Bra åk, min benträningen har gett resultat i backen! Tog även en timmes privat skidlektion idag och det ger verkligen resultat. Testar nya tekniken imorgon 🙂 

Bilder från dagen. Tack o hej/Yaz

Middagen på Fjällpuben

Utsikten från en altan jag besökte…vackert va 🙂 

Barnbacken kl 13.00 idag. Inga barn, bara jag o Nayomi 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *