Julafton på fredag!

Jag får fira en dag tidigare 🙂

Kommer bli lite tyst här från mig ett litet tag, varför håller jag för mig själv. Min partner Yasmina får hålla fanan högt!

På fredag firar jag minijul, jag ska tillsammans med Magdalena, Felix och Frida gå på VIP premiären av Snövit the musical och sedan hem till dem för julmat och uppesittarkväll. Vi har gjort de många år i rad så lite en tradition. (Förra året var de i Egypten men annars har vi gjort de)

Jag sover kvar och sedan åker jag hem på julafton. 

Blir super med lite julmat, glögg och julklappar till de ”små” 


Så jag önskar härmed er alla en God Jul, ta hand om varann, visa att ni bryr er, krama varandra och kör en VIT JUL!

Hörs igen efter helgen,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *