Lucia hos Paul Mitchell med EM Event – Nayomi vann!!!

Santaaaa Luciiiiiaaaa….med pepparkaksgubbar, stjärngossar och en söt Lucia som uppträdde med sång och glädje. Bilden talar för sig själv haha älskar hur barnen är barn!

När vi kom in på Paul Mitchells signatursalong i Hammarbysjöstad så möttes vi av värme 🙂 trevlig personal och EM Event tog emot oss, det fanns pepparkakor, glögg, godis, julmust, frukt och massa god choklad som väntade på att mumsas!

Provade denna goda ekologiska glögg från Snälleröds

Minns ni After 8! Jag som är född på 80-talet fick ju tårar i ögonen, vilket ögonblick av barndom som kom, plus allt annat gott…

Sedan presenterades kvällen av EM Event, och personalen välkomnade oss. Kvällen gick i temat: vuxna, barn OCH hund hårvård, wöff wöff! Det fanns ett par söta hundar på plats. Gulligt 🙂 jag hann inte hämta Barry, det var så synd…

Mingel och hårtips/vård och så en TÄVLING! En tävling som hölls på plats där man skulle ta förebild och sedan styla håret, ta en efterbild och lägga på indtagram. Jag tog Nayomi som modell och försökte göra lockar på henne. Jag är usel på det och behöver träna, det är ju så kul med lockar 🙂 här ser ni mitt bidrag som resulterade i en vinst! Tjohooo! Nayomi vann ett barnkit, se innehållet längre ner och även hennes youtubevideo 🙂

Provade Paul Mitchells trådlösa plattång som jag ska tävla om, den blir varm snabbt och håller värmen upp till 40 minuter, grymt! Se bilden längre ner…

Tack EM Event för ett bra event! Du som läsare kan tävla och vinna en trådlös plattång 🙂 kolla in på instagram: paulmitchellsweden för mer info!

Kram Yaz

VINSTEN 🙂

Denna plattång använde jag på salongen, och det är den jag även ska tävla om med alla andra, den är grym!

Vinsterna som väntade!

Nayomis vinst: Schampoo som inte svider i ögonen och ett balsamspray som tar bort tovorna när man sen borstar. Storfavoriten här hemma är just ett balsamspray! 

Barry fick oxå en julklapp, det är wipes för tex ögonen. Perfekt med tanke på att han ofta har rinningar som småhundar kan ha. TACK Paul Mitchell!

Min fina goodiebag som innehåller: Intensiv keratin vård, halleluja! Jag som alltid har en tova i håret som liknar en rastafläta, nu är den vips borta! Plus en liten dry-spray ska ha den på resor, och en body/hår moisturizer. Toppen tack tack tack!

Nayomis goodie bag: Taming spray, stay strong hår-spray och en hair/body moisturizer som ska med på nästa resa tjohoooo! 

Extrabilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *