Julbord på Mother – missa inte detta rum!

Jag har ju ett speciellt kort som ger mig 50% på hela notan, så jag är stammis där kan man lugnt säga! Minst 1ggr i veckan och så många fler ibland, deras mat är riktigt bra från råvara till tallrik. Lite ändrade menyer och koncept under året som jag upplevt men till det positiva varje gång. 

Mother serverar bra saker, inget vitt raffinerat socker, allt laktosfritt och väldigt lite gluten vilket gör allt lite enklare, nyttigare och så i bängen gott! 

I lördags åt vi där hela familjen, och vi fick plats precis vid efterrättsbuffen!!! Hjälp haha det var smidigt kan vi säga, tackar för restaurangens bästa plats! Kidsen vart lyriska av allt som famns att erbjuda! Efter silltallrik nr 2-3, när byxorna inte kunde knäppas längre, så rullade man 40cm åt höger in i det ”magiska rummet” där choklad möter vanilj och smulor av kex och dofter av paj bara smälter runt i sötsugets kammare i munnen…

Några axplock ur favoriterna, vi börjar i söthimlen, stig in i rummet 🙂 

Och lite från matbuffen som erbjöd allt mellan himmel och jord, bokstavligen, även jag som inte äter kött eller mjölkprodukter hade inte problem alls att fylla magen med gott!

Toppen julbord. Sugen på en omgång till haha! Hmmmm 😉

Kanske kör brunchen innan året är slut, minst!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *