Nu får de räcka!!

Gjort allt i min makt!

Jag förstår inte vad de är för jäkla brontosauriua baskilusker som intagit min kropp! Jag har sen i tisdags när de bröt ut sovit minst 9 tim per natt, ställt in alla mina klasser, skjutit upp alla möten, legat hemma på soffan med te, ingefära och citron. 

De enda jag gjort är att jag gick på stjärnklart, och i fredags var jag några timmar i studion under uppvisningen och i går åt jag julbord hemma hos Julia. Ingen alkohol, inga konstigheter mer än att jag i stället för att äta själv ätit med någon annan…. och jag är såååå sjuk! 

I natt trodde jag att jag skulle hosta sönder mina lungor, min näsa har blivit helt täppt och jag mår så himla dåligt. Ställt in dagens klass och ska kurera mig…. men asså?? For real?? Jag borde verkligen bli frisk snart! 🙁 Jag har så ont i kroppen att kläderna skaver mot huden 🙁


Nu får de räcka!!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *