Yasuragi – en kommersiell badplats med andrum

Ett par dagar sedan besökte jag Yasuragi för att koppla av efter en hektisk vecka, få värme och lugn i ett ”spa-paradis”. 

När vi anlände så kändes det lyxigt. Stor entré, fint och rent, högt i tak och doftade gott. Just då var det ingen kö, men när vi checkat in och fått våra rockar och skåpskort så var det minst 20 pers i kö. Där anade jag lite aw-hysteri…

Det fanns 2 omklädningsrum för dam o herr. En vanlig och en tyst. Jag valde den tysta…ingen babbel, knäpptyst och behövde inte ta in mer info än vattnets droppar från kranen, magiskt! 

Väl inne på stället, jeeeesus vad stort. Typ först gick man in, sen ut, höger o vänster, vattensystemet, korgar, folk överallt och både par, kollegor, kompisar etc fanns samlade i Yasuragis kända rockar. 

Började på te och frukt buffén. Gott och uppfriskande. Sedan blev det bad i varma små poolerna utomhus. Tog poolen längst ner då alla andra var fulla och det var så pratigt och högljutt. Sista poolen var dessutom varmast. Rätt cozy ändå, kolla ut över Nacka o se på de stora båtarna. 

Har inga bilder…bara från maten 🙂 tack älskling för en toppen kväll <3

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *