EM Event goes Paul Mitchell!

Vart börjar man?!

Först och främst, TACK till Paul Mitchell som gett mig och Emma förtroendet att göra deras event! De blev såååååå bra 🙂 


Vet inte vart man ska börja då de var så grymt så får nog bli lite uppdelat i flera inlägg. 

Att jobba med event är INGEN dans på rosor, folk tror man bara festar, går på galor etc men bakom detta ligger det otroligt mycket jobb. Hela dagen spenderades på salongen, vi åkte iväg till make up stores lager för produkter, var på systemet, handla på Ica… ja ni fattar… men när man sen ser de man planerat bli verklighet är man stolt som en tupp!

Man har alltid kniven mot strupen men denna gång hade vi sådan fantastisk hjälp av alla bästa frisörer så vi hann till och med bli stylade, DE är lyx ska jag säga. Jag fick en klippning och sedan lockade Rasha mitt hår 🙂

Gäster kom i tid och bjöds då givetvis på gott i glasen och snittar. 


Under kvällen blev våra gäster tvättade i håret av Paul Mitchells fantastiska frisörer.


De blev sminkade av make up artister från Make up Store 🙂


De fick även avnjuta en massage från Carino Spa! 


Ingen visste egentligen vad som vänta då vi hade en överraskning. Vi kickade igång kampanjen #paulmitchellmakeover som jag ska berätta om i ett annat inlägg. Men hur som….. När alla var färdigtvättad blev de torkade i håret sen var de dags 🙂

Kvällens huvudaktivitet var att de själva på 10 min skulle styla sig själva ala Top model 🙂 de fick fri tillgång till alla stylingverktyg samt produkter de ville. Frisörerna stod behjälpliga med vad de kunde behöva till håret för att få den frisyr de önskade. Jag blev så sjukt imponerad av hur alla gick in hundra procent för de. Vissa lyckades bättre än andra men givetvis fick de hjälp att bli fina av proffsen innan vi skulle vidare.

Här står de med sina turbaner på huvudet. Vill ni se kaoset, kika in på EM Events Instagram, där ligger en filmsnutt 😉 


Vinnaren vann en sladdlös plattång som också är helt ny (kommer ett separat inlägg om den då jag själv blivit stolt ägare av en) Andra pris en klipp och färg på salongen.

Vi hade givetvis en fotograf på plats, Karina, vill ni se alla bilder och hur fina alla blev, klicka >HÄR<

Efteråt tog 4 taxibilar oss vidare till en restaurang för god middag och dryck!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *