Vill du göra nytta?- Sponsrad video!

KRAM-märkt el från Telge energi!

Ingen hemlighet att både jag och Yasmina har engagerat oss i välgörenhet på många sett, vi var på plats när flyktingkrisen var som värst med att både samla in pengar och stå och koka soppa. Yasmina har dessutom bädda sängar på boendena och lagat ännu mera mat.

Lästa om att Telge energi har börjat solsäkra skolor i Filippinerna och i Sverige samt bygger soldrivna sanitetsanläggningar i Moçambique, tillsammans med WWF, som ger rent vatten som räddar liv. Dessutom har de instiftat Children’s Climate Prize – ett klimatpris som delas ut till barn med idéer som förbättrar klimatet och miljön. Varje år kommer de att investera i nya klimatinitiativ!

Om du väljer KRAM-märkt el så är du med och barnsäkra planeten med din elräkning. Det är våra barn eller till och med barnbarn som kommer få ta alla konsekvenser i framtiden av hur vi och våra förfäder har misshandlat jordklotet under en lång tid, redan nu så ser vi hur klimatförändringarna påverkar stora delar av världen.

Förutom att du säkrar planeten OCH din elräkning så får du 100% ren el från sol, vind och vatten samtidigt som du ger barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Många elbolag säljer grön el vilket är bra för framtiden Men med KRAM-märkt el från Telge Energi är du med och driver klimatinitiativ som hjälper barn här och nu och i framtiden, dessutom går ingen vinst till de privata aktieägarna!!

Mer info ser ni i videon:

 

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *