TÄVLING- Vinn biljetter till Musikalen SNÖVIT!

Dags för tävling 🙂

Vi har i samarbete med Dröse & Norberg fått äran att tävla ut två biljetter till Musikalen Snövit. Musikalen Snövit drar ut på Sverigeturne i vår så nu kan hela Sverige vara med och tävla då du får välja vilken dag samt stad du vill gå på (ej premiären i stockholm).

Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modern familjeföreställning med påkostade kläder och överraskande scenografi.

I huvudrollen Snövit ser vi Amy Diamond och prinsen spelas av Erik Segerstedt.

För att tävla:
1. Dela inlägget på din Facebooksida
2. Gilla Dröse & Norberg på Facebook
3. Vem av de klassiska 7 dvärgarna är du mest lik, motivera kort här i kommentarsfältet.


För att kolla datum och stad, titta >HÄR<

Tävlingen avslutas 13 december 🙂 LYCKA TILL!

/thestoryof2

8 svar på ”TÄVLING- Vinn biljetter till Musikalen SNÖVIT!”

 1. Det är ingen tvekan att det är Toker! Exempel på detta är; vi åker 6 månader runt i Asien med 2 småbarn, när vi äntligen har semester ser vi till att alla vänner kommer till oss och hänger. Hela mitt liv fylls av tokigheter och kaos och på något märkligt sätt trivs jag väldigt bra med det. ????????

 2. Själv är jag nog Trötter, men innerst inne Glader. Fast helst vill jag ju vara Snövit, allt kretsar ju runt henne. Hur najs vore inte det!

 3. Eftersom det är min åttaårige son som får gå på musikalen med mig om vi vinner
  Tänker jag att jag skriver om vem han dvärgarna han mest påminner
  Precis som Toker älskar han sång, dans och musik
  Och har ofta ett uttryck fullt av fniss och komik
  Han sådär lite lagom knasig och härlig är
  Och hålls av oss alla så otroligt kär
  Skulle vi vinna detta skulle han hurra,
  Jublande dansa och sprattigt snurra
  Och även om vi inte biljetterna vinna får
  Önskar jag er båda en God Jul och ett Gott Nytt År

 4. Mycket ofta en Glader – med en positiv livssyn. Frågar någon mig om det som hände förra veckan har jag oftast glömt det. Istället blickar jag glatt framåt och är nyfiken på vad som ska hända i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *