Snart är de jul, ångesten kryper på :(

Jul är ingen höjdpunkt för mig!

Älskade jul förut, bästa tiden på året men nu har de senaste åren blivit en ångest laddad tid. 

Har inte pratat med min mamma på snart 1,5 år, hon visar heller inga tecken på att vilja lösa saker. Om hon fick bestämma skulle vi stoppa huvudet i sanden och gå vidare, så funkar INTE jag. 

Förra året firade jag jul hemma hos en kompis, min familj var hos min en bror som jag inte har någon som helst kontakt med. All smärta han utsatt mig för under min uppväxt, fattar fortfarande inte hur de andra än en gång bara stoppar huvudet i sanden.

Hur som… har anmält mig att jobba på julafton som voluntär för hemlösa, fick dock svar att de finns tillräckligt många, vilket är fantastiskt 🙂 Jag får isf hitta på något annat, kanske dela ut lussekatter i Stockholm stad, de finns många som bor på gatan.

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *