Föreläsningar!

Bland annat Monica Lewinsky och Nando Parrado!

I tisdags jobbade jag på Stockholms mässan när Hjärtskott gick av stapeln. Drygt 1350 personer var bokade och dagen bjöd på 5 fantastiska talare.


Stephen har jag hört förut så han hoppade jag över, däremot älskar jag hans citat:

Nilofer missade jag få jag var iväg på jobb men däremot fick jag äran att se Monica Lewinsky, vilken kvinna och hemskt vad hon varit med om. Jag har alltid trott att de var hon själv som avslöja affären men hon berättade hur hennes bästa vän buggat deras telefonsamtal och sen skickat till pressen 🙁 Fruktansvärt!

Mick Walsh var också helt fantastisk, vilken människa. Han pratade mycket om hur de tros att framtidens teknologi ser ut.

Bäst på hela dagen var Nando Parrado, min absoluta Idol. För er som inte vet vem de är så är han av de överlevande efter flygkraschen i anderna för över 40 år sen. Filmen Alive är en verklighetsbaserad film som skildrar den historien.

Alive är en av mina favorit filmer så när jag fick träffa honom backstage så blev jag lite star struck. Vågade dock inte fråga om jag fick ta kort 🙂 hahahaha! 


Nando berättad hur kraschen var, hur det var att överleva i 72 dagar utan mat, vatten eller värme. En atmosfär som man överlever högst 24 timmar i.

Nando var den som promenerade över bergstopparna för att få hjälp… och ni som sett filmen nu vet precis vad som hände!

Om ni får chansen att höra honom, GÖR DE! Man inser ganska snabbt hur ödet styr, tillfälligheter avgör och man absolut inte ska klaga i onödan.

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *