Tema fester :)

Vi är faktiskt riktigt bra!

I torsdags hade EM Event ett företags event. Företagets ledord är Accelerate så vi spånade vidare på de och hamnade på formel 1. Vad går fortare än de?

Företaget i sig har växt snabbt vilket vi ville ta till vara på och genomsyra på hela eventet. Pga att det är just ett företag så kommer jag bara att visa detaljbilder och inga mingel bilder på gästerna.

I foajén ville vi givetvis ha en ”röda mattan”, men vi uppgraderade de lite till en bilrace bana 🙂


Jag tycker personligen att den var super fin. På plats hade vi ju givetvis personal då det var ca 130 personer på plats, så riktiga formel 1 tjejer var på sin plats. Här fina Olga och Platin 🙂


Vi hade fyra aktiviteter på plats, ett bilrace 😉


På bilracet hade vi en tävling, bästa tid och i bakgrunden på bilden nedan ser du hur vi byggt en prispall med både pokal och skumpa. Där ser ni dessutom den andra aktiviteten, bilbana!


Under kvällen minglade Jens från Jens Magi runt och fångade gästernas uppmärksamhet genom sina trolleriknep, givetvis fanns det små minibilar med i trolleriet 🙂

Den fjärde, men inte nödvändigtvis i den ordningen hade vi en miniölprovning. Fjäderholmarnas mikrobryggeri var på plats och berättade om deras goda öl.


Vi bjöd på massor med god mat som vi beställt från peppes kök.

Minsliders:


Smörgås som serverades i en kartong med passande etikett. 


Samt wraps:


Till dessert var det cupcakes och kaffe 🙂 även dessa brandade i temat.


Dessutom massor med gotti 😉


Trotts motgångar med leverans pga de fruktansvärda oväder som kom så gick allt toppen. Gästerna nöjda, vi nöjda och uppdragsgivaren nöjd… Så nöjd att vi redan fått uppdraget att annordna deras sommarfest.

Behöver du eller någon du känner hjälp, utmana oss att pitcha på de, mejla info@emevent.se 

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *