Nutri-Nick blir Nick’s!

Mitt favvo märke byter namn 🙂

Jag har skrivit om de förut och detta är troligtvis inte sista gången jag skriver heller 🙂 Älskar deras produkter och nu har de dessutom bytt namn. Nutri- Nick blir Nick’s. Ett rätt steg i produktutvecklingen tycker jag 🙂

Min favvo är fortfarande deras stevia kexbar, och jag tror att många skulle misslyckas i ett smaktest med en klassisk kexchoklad. Tätt efter ligger deras sport- crunch och inte att glömma, alla deras alternativa bakprodukter. Mandelmjöl, kokosmjöl, sukrin och fiber sirup är några av produkterna som bor i mitt skafferi!

Förut:


Nu:


Vad tycker ni? Såååå mycket snyggare förpackning. Dessutom ryktas det om ett ÄNNU godare och bättre recept, jag har inte smakat de nya så har höga förväntningar.

Vill ni köpa denna eller deras andra fantastiska produkter kan du göra de på >BODYSTORE< Dessutom har de en kampanj med 20% rabatt så PASSA PÅ!

För att komma till Nick’s hemsida, klicka >HÄR<

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *