”Hemma hos” med Reserol & EM Event

Igår i kaoset mellan presidentval och snöförlamning som slog ut allt, så var det en efterlängtad event hos EM Event! Och vad är bättre än att stiga in ”hemma hos” där man blir serverad en 3-rätters middag och Champagne ihop med presentation av Reserol och träffa hjärnan bakom.

Intressant och roligt koncept när man har ”hemma hos” event. Man hinner prata med sina bloggvänner i lugn o ro, aldrig kö till toan, gott om mat o dryck, soft stämning, lugn atmosfär och så hinner prata och fråga utställaren/produkten som man annars inte kan när man är ute…gillar 🙂

Bakom draperierna innan vi kör igång händer det magi

Det bjöds på Champagne, till förrätt en räksallad i glasburk den var super god!!!


Mingelprinsessan var med såklart 🙂

Uppdukad för fest!

Varmrätten med kyckling och rotfrukter var helt magisk, jag slickade rent tallriken haha!

Efterrätten var typ en chokladkaka fast det smakade mest dadel med nötter, vet inte vad det var egentligen men jag åt upp mer än hälften 🙂

Skincode fanns uppdukad och klart att testas

Tittuuut bloggare, ser man på mobbe in action

Här sitter vi och lyssnar på intressant fakta kring Reserol och hur det funkar.

Med oss fick vi en GOODIEBAG med Reserols senaste mintsmakande filmer, nu kan man ju ta dessa. Gillade inte smaken på dom förra, så det var en bra produktutveckling! Fick även en 24-timmars ansiktskräm från Skincode, perfekt till vinters torra luft, tack EM Event, Reserol och Skincode för en underbar kväll 🙂

Kram Yaz

Ett svar på ””Hemma hos” med Reserol & EM Event”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *