#eygäri- Sponsrad video!

Såååå cool låt!

Så himla coolt samarbete, Linda Pira tillsammans med Molly Sanden har gjort en låt som heter ey gäri, ett samarbete med Carlsberg och deras alkoholfria Xide. Det finns massa exklusivt material behind the scens på YouTube- kanalen XideSverige, kolla in vettja.

Jag tycker att en kall alkoholfri cider på sommaren är kanongott, och just xide har fantastiska smaker som varken känns kemiska eller fejkade. Man kan göra massor med fantastiska bålet med just xide som bas.

Låten är så jäkla bra, hörde den första gången i går och jag sitter och tok diggar den, bra jobbat Linda och Molly, och vilken kombo på duettpar, otippat som verkligen håller. En cool rappare och en fin popbrud 🙂

Jag som är en riktigt text tjej, med de menar jag att jag vill höra texten och veta vad låten handlar om blev ju såklart nyfiken så googlade lite och jag ÄLSKAR budskapet i texten. Linda Pira beskriver den så här:
“…budskapet är hur man pratar med en kvinna om man vill få hennes uppmärksamhet.”
och i ett pressmeddelande säger hon ”låten kom till under en diskussion i studion som handlade om hur vissa män tar sig friheten att bete sig runt kvinnor” “Vi hade alla varit i samma situation där en man ropat ”eyyy du tjejen, gäri Kom hit!”
och vi bestämde oss för att göra en låt om det där budskapet är hur man pratar med en kvinna om man vill få hennes uppmärksamhet.”

You go girly!! Jag älskar den 🙂

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *