Norrmejerier- Sponsrad video

Vad äter du till frukost?

Dagens viktigaste mål, frukosten. Många struntar i den men för många är det mest heliga målet på hela dagen. Jag älskar frukost, jag kan gärna äta de till lunch och middag också 🙂 Mejeri har alltid funnits på bordet i Sverige, vare sig det är mjölk, yoghurt eller grädde. Jag älskar mejeri i alla slag och dessutom försöker jag gå över mer och mer på laktosfri. Norrmejeri har ett brett utbud av laktosfritt.

Norrmejerier Ek. Förening är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av ca 500 lokala bönder varav 400 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län.

I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Varför välja Norrmejeri? Jo det finns många anledningar såklart men vi vet ju alla att de flesta jobben finns i tätbefolkade städer, men där kan man inte ha kossor hur som så genom att köpa Norrmejeri bidrar vi till fler jobb.

 

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *