Värsta jag vet!

TACK till er som jag under dagen pratat med, ni vet vilka ni är 🙂

I går kväll fick jag en ångestattack, de var inte speciellt kul och jag har inte haft de på väldigt länge. Den kom sent på kvällen, jag hade haft klass fram till 21 och jag hade tack och lov hunnit hem, ätit och duschat.

Jag ”fann” mig snabbt i den men den resulterade i att jag somnade först efter fyra i morse. 

Upp vid 7:30 så i dag har jag varit super trött 🙁 Jobbat hemma i dag, haft ett möte på stan, sen hem för en powernap. 

Jag vet vad attacken beror på och jag har i dag staplat upp förändringar. Vad jag måste släppa helt, vad jag måste släppa till andra, vilka människor i min krets jag tyvärr måste ta avstånd från samt säga NEJ! Tänka på mig själv!

De absolut värsta jag vet är orättvisa, att bli behandlad orättvist. Det finns några saker om och kring mig just nu som är orättvisa, vissa saker jag inte är berättigad. Jag bara väntar på att karman ska komma ifatt…. 


Nu ska jag strax iväg och ha klass, jag känner mig lugnare i själen i dag. Att ta beslut är bland de jobbigaste som finns, framför allt när det betyder att man måste släppa taget om något man tycker om…

/Marie 

2 svar på ”Värsta jag vet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *