Helt off- blir galen!

Min förkylning ger inte med sig 🙁

Jag blir helt tokig snart, pigg i huvudet men min förkylning gör mig deckad i kroppen 🙁 I går tog jag mig ut för middag med en kompis, super lugnt utan alkohol med endast god mat (tror jag, kände inte så mycket smak) och uber trevligt sällskap! 

Men i dag känns de som jag får sota för de 🙁 I morgon är tanken att jag ska på ett super trevligt event på Clarion spa, yoga med Blossom Tainton, bastubad med dryck och middag… men mår jag så här kan jag ju varken yoga el basta 🙁

Kört klass i dag men gjorde absolut inget, visade bara sen tog jag hjälp av en som tränat för mig massor att visa…. men huvudet är helt off!

Gaaaaahhhhh vila, vila, vila IGEN

Då jag egentligen ska leva på flytande blev det en enkel sallad som man knappt behövde tugga 🙂

Tog dubbelt så lång tid att äta då jag får ta mina tuggor 🙂 men god var den!

Kram 

Marie 

Ett svar på ”Helt off- blir galen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *