Finns inget som gör så ont som detta :(

Jag gråter, svävar mellan hopp och ledsamhet!

Vilken fruktansvärd morgon…. Inte nog med att jag fick sitta i köer med en katt som HATAR att åka bil som både kräktes och bajsa ner sig så fortsatte besöket helt katastrofalt! 

Väl framme var jag helt stissig, fick gå ut två extra gånger och verkligen se att jag låste bilen, jag var fruktansvärt förvirrad, nervös och oförberedd! 

Kom in sen började hel***et… Sune stressad, vägrade sammarbeta, fräste, högg (i luften), boxades med tassarna och skulle absolut inte bli rakad på magen 🙁 

Veterinären blev helt chockad, jag blev ännu mer stressad fast jag verkligen försökte hålla mig lugn… för Sunes skull!

Efter 20 min beslutades att han skulle få en halv dos lugnande, när de ska kolla hjärtat via ultraljud så får man egentligen inte lugnande då de påverkar hjärtat och då får man inte rättvisande resultat.

Vi lämnades ensamma i de nedsläckta rummet så Sune skulle komma ner i varv och medicinen skulle börja verka!

Här promenerar han runt lite i undersökningsrummet, vi väntar på att de lugna ska börja verka.


Det visade sig vara de bästa, han var inte helt borta så hon kunde läsa av hans hjärta samtidigt som han var lugn.

Såklart var det något, hon ville inte säga så mycket på plats utan ville kolla på bilderna samt räkna ut hjärtat i lugn och ro. De hon sa på plats var att han har ett förstorat hjärta, i bästa fall medicinering varje dag resten av hans liv.

Jag bröt ihop i bilen, kan tyckas töntigt men de får ni isf tycka. Han är ju mitt allt, funnits hos mig i över 9 år. Blir de medicinering så förändras ju även mitt liv… hur mycket ska han behöva ta? När måste man bara överse sitt ego?

Och ni som tänkte höra av er säger: men de är inte så farligt, de är ju bara medicin, de är supervanligt med förstorat hjärta osv… bespara mig de! Jag lider, låt mig lida! 

Usch…. kommer bli många långa dagar inna veterinären ringer med slutgiltiga beskedet 🙁

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *