Lets Talk- sponsrad video

Jag är helt fascinerad!

Jag ramlade över denna video nedan, den är ca 5,30 min lång men jag satt som helt klistrad framför den.

Det är Jason Diakité (Timbuktu) och Ramy Essam som träffas genom nya appen Let´s Talk från Läkerol. Man skapar sin profil när man laddat ner appen sen kan man prata med varann. Den är till för att om man exempelvis kommer till Sverige så kan man logga in där och börja lära sig Svenska genom att prata med andra som är duktiga på språket. Man kan alltså säga att det är som en språk app.

Jag kan bara tänka mig tvärtom, om jag någon gång tvingas fly från trygga Sverige till ett land där jag inte kan göra mig förstådd, då skulle jag absolut ladda ner en sådan app för att få hjälp och guidning. Jag skulle göra allt jag kunde för att lära mig prata det språket de har i de landet jag hamnar i.
Appen har ju flera funktioner, om du lär dig att prata med andra så kan de exempelvis hjälpa en att hitta, ta sig fram, söka jobb osv. Allt handlar om medmänsklighet och att vi tillsammans måste hjälpa varann. Sen är det ju bara att hoppas att de som är i behov också har en smartphone.

Ta er tid att titta, jag gjorde det och blev så glad 🙂

 

Kram Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *