Polefitness på DQ

Hej! Igår besökte jag Marie som körde en poleklass för oss på Studio DQ. Vi var ett par ivriga brudar som ville träna och det är fan så jäkla ansträngande att köra pole, bara att hitta en handstyrka, handlederna, sen axlelstyrka, mage, höft…ingen lek, stenhård träning fast på ett väldigt roligt och energiskt sett 🙂

Jag förstår varför folk vill köra polefitness! Det är ju sjukt bra träning och gillar man musik, utmaningar och flow så är man hemma.

Nästa gång jag kör ska jag ha lite mindre kläder på mig så jag kan sitta fast på stången, typ såhär

Ikväll blir det Bieber på Tele2 arena! Längtat!!! Måste kurera på soffan lite, så jag fixar kvällens koncert. Sen drar jag till Slovenien 🙂

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *