Man lever inte som man lär!

Tränar fast man är tok förkyld!

I går morse vaknade jag super dålig! Bestämde mig för att ställa in mina två möten som var bokade samt min träning. Jag kröp ner i soffan och jobbade lite men sov mest till och från.

Mådde ok på kvällen men tog en alvedon och en Ipren innan jag gick och la mig, de brukar alltid skrämma bort basiluskerna. 

Men…. I morse ÄNNU värre och min första klass hade jag 08:00, så upp 06:15! De var bara att dra på sig ”masken”, första klassen var ett företag som var super kul. Andra klassen direkt efter 9;00 och de var mina vänner, såååååå kul! Dom var så jäkla grymma på Pole! 

Vidare till Stadshagen för min företagsklass. Eftermiddagen skulle jag ha ett möte samt lunch med en kompis men ställde in, åkte hem, sov i tre timmar innan jag nu på kvällen körde min sista klass 🙂

Längtar efter min säng såååååååå mycket!  

I morgon skulle jag på ett frukostseminarium men har mejlat återbud, kan inte gå om jag mår så här. De som stör mig mest är ett hemligt möte jag skulle haft i morgon, fan! Jag har fått skjuta på de me 🙁 Vila, vila, vila och lite vatten och mat så blir man frisk!


Man lever inte alltid som man lär!

/Marie 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *