Arnold Classic Barcelona 2016!

Syftet med hela min Barcelona resa!

I februari fick jag ett mejl om jag ville döma Pole Dance tävligen på Arnold Classic Europa som denna gång skulle hållas i Barcelona. Det som då kändes sååå långt bort kom fort och förra veckan åkte jag ner för att i första syftet döma. Sen tog jag några dagars semester innan oxå 🙂

Allt började på fredag kväll när vi checkade in på hotellet vid 18:30 tiden, sedan drog vi till mässan som låg precis bredvid hotellet och hämtade ut våra ackreditering. Tog en snabb runda och kollade in Pole scenen.

Tillbaka till hotellet, dusch och sen vid 21 vad det dags för domarmöte innan vi åkte in mot stan för lite middag.

Lördag morgon upp tidigt, på mässan 10:15 och började döma 11. 


Jag hade fina Aleksandra från Norge bredvid mig 🙂

På lördagen dömde vi 74 nummer, vilket är MYCKET! Det var den nationella tävlingen. Vid 20:30 tiden var vi klara och vi domare gick till en restaurang i närheten och åt en 3-rätters. Efter ett glas rödvin till maten var tröttheten ännu mera påtaglig. Söndagen upp igen och började döma 10:30, nu var det den internationella tävlingen. 

Mitt i allt mellan två nummer när jag satt och fyllde i mitt score sheet så började folk skrika runtomkring. Iom att de var på spanska så förstod vi ingenting fören vi upptäckte alla kameror och Securitas. Arnold var i närheten. Snabb som tusen tog jag upp kameran och det visade sig att han var påväg till vår scen 🙂


Vid 18:30 var tävlingen över och totalt hade vi den helgen dömt över 120 nummer!

Hela gänget 🙂


Hann inte se jätte mycket av resterande men fick iaf ett kort, hahahaha!


Tack snälla Arnold, Barcelona och Inte&National Pole Dance Championship Spain för att jag fick komma 🙂 Hoppas på att få återvända nästa år!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *