Släkten är värst- Sponsrad video!

Hur agerar er släkt?

Har ni sett senaste videon från Head & shoulders? Den med Henke och hans tvillingbror Joel? Om inte kolla nedan, eller om ni sett den kolla igen. Jag tycker den är super kul och givetvis tänker man ju tillbaka på sin egen släkt och hur den skulle agera. Jag har ju ingen tvilling så svårt i just min familj 🙂

Jag har dejtat 3, ja TRE tvillingpar och varje gång har jag i början tänkt att ”tänk om detta inte är XXX utan hans bror”? Som tur är har de jag träffat haft lite skillnad, förutom en av paren de var så sjukt identiska.

Hur som…. vad tycker ni? Ska Henke eller Joel spela in head & shoulders reklamen? Jag läste att Henke avstod en del av sitt arvode för att head & shoulders skulle kunna betala Joel för hans medverkan. Hur fint?
Henke har varit shampots ansikte utåt i 5 år, ett arbete han tagit på stort allvar, ibland lite väl stort 😉 hahahaha men nu utmanas han som sagt av sin tvillingbror. Nu börjar matchen om vem av bröderna som får representera shampomärket. Vem tror ni?

Joel kommenterar med att han ”brorsan har ju hållit på med detta i flera år så det är roligt att vara med på ett hörn, och det var även intressant att se hur det går till på inspelningarna”

 

Spännngen fortsätter och jag hoppas verkligen att vi i framtiden får se vem av dem som fick rollen som ambassadör för head & shoulder.

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *