Tips på god och enkel mat- Sponsrad video

Det ska vara enkelt att laga mat 🙂

Har du fallit in i träsket att du lagar samma mat varje vecka? Är du inne i semestermode fortfarande? Kanske nåååågra dagar för mycket take away mot vad man önskar? Då har jag här ett bra tips! Dessutom är det super enkelt och jätte gott 😉 Det måste vara enkelt för att man ska prova något nytt och hinna med i sitt annars ganska hektiska liv.

Det absolut vanligaste, om jag går tillbaka till mig själv och mina vänner  när man pratat om mat är att man har sina 10 rätter man lagar. Sen kan ju dessa absolut variera från årstid till årstid men man snöar in sig på ett antal man äter under en tid. Jag går mer åt att utesluta kött, absolut inte helt då jag älskar kött men jag har trappat ner på det och jag försöker äta mera fisk och vegetariskt.

Därför blev jag glad när jag hittade detta klipp på Mat- Tina som tar oss med på enkla tips, bara klicka på videon och visar hur enkelt det är att laga fisk med Findus, endast 12 minuter.

Dessutom finns det massor med tips och recept på Findus.se när fantasin lackar eller om du helt enkelt bara vill ha lite nytänk. Jag klickade in och hittade massor med smarriga recept jag ska prova, sen att jag är en riktig sucker på fisk gör det ju såååå bra. Jag älskar att laga mat men jag är en riktigt latmask 😉 De ska gå fort och sen ska de såklart vara gott så jag uppskattar absolut dessa små tips. Jag ska tom göra ett av dessa när jag har tjejmiddagen nästa gång 😉

 

 

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *