Cykeltur till beachen :)

Tillbringade förmiddagen på stranden!

I morse efter frukost drog vi iväg på cyklarna som ingår när man hyr denna lägenhet och ut på en tur. Vi cycklade runt här inne i Barcelonas gränder och vi hamnade på torg, återvändsgränder etc vilket var kul att se.

Vår slutdestination var stranden och skiiit vad nice de va! Jag är mest stolt att jag fick i Emma i vattnet, OBS: HELA Emma bada 🙂


Efter två timmar med galet rolig underhållning av en tant (ska berätta mer ingående i ett annat inlägg) så satte vi oss på gycklarna igen och brände iväg genom Barcelona. Lunch på en kvarterskrog och nu har vi precis landat i lägenheten för lite siesta och mys innan vi ska till en restaurang som heter Bar Mut 🙂

Later,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *