De kryper i kroppen!

Kan inte sitta still 🙁

Ibland får jag som ångestliknade symptomer, och i dag är en sådan dag! Det kryper i kroppen, jag kan inte sitta still, hjärnan går på högvarv med tankar om allt 🙁 Hur ska jag göra med de? Hur ska jag göra med de andra? Osv…

Att konstant tänka på allt är både utmattande fysiskt och psykiskt 🙁 Ska jag boka de? Ska jag söka datt? Gaaahhhhhh!!!

I morse gick jag upp 7, direkt till gymmet för 1 tim PW, hem åt frukost, städat, tvättat 2 tvättar, svarat på bloggmejl och jag har btw en ny samarbetspartner på gång, jag blev sååååå glad när de hade mejlat mig i går 🙂 Hur som, jag har hunnit med att planera Barca lite mera, lagt ut två annonser på Tradera och strax ska jag äta mellis. Och klockan är bara 10…. 

Ska beställa en ny dator men har inte ro att sätta mig ner och kolla ordentligt vilken jag ska köpa!

I kväll middag med fina Marika som fyller år i dag, drink på Hywallenska museet och sen middag på Teatergrillen!


Måste samla mig själv och hitta lite ro!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *