Lindarome- nytt för mig!

Älskar nya varumärken 🙂

I fredags på dagen åkte jag och Emma ut till Kista till Hud & Kosmetikmässan. De första jag träffade på var en av mina samarbetspartner Nutri- Nick. Blev superglad att få lite ansikten på dem då jag mest mejlat med dem.

Dessutom lanserar de en helt ny look inom kort, så nu fick man en liten förhandsvisning (kommer mer om de)

Hur som, när vi var där så stötte vi på ett härligt gäng som vi fastnade med och de visade sig att de kom från Lindarome. Ett svensktillverkad hudvård baserat på näring från vår natur. Deras filosofi är skönhet både inifrån och utifrån i kombination.

Alla produkter är helt fria från paraboler och mineraloljor och de är ej testade på djur.

Efter lite konsultation fick vi lite provprodukter med hem och de jag fick var deras serier skymning och mist.

Skymning- återuppbyggande hudvård under natten, man hör ju på namnet att det är just för natten. Nattserumet är cellförnyande, lugnande och återuppbyggande. Serumet passar alla hudtyper. Kosttillskotten innehåller en kombination av vitamin D3 som är för immunförsvaret, magnesium som är effektivt mot stress samt balanserar och lugnar luden. Sen innehåller den kalcium som stärker hud och hår.

Mist- uppfräschade hudvård! Denna är detoxande och återfuktande vilket skulle passa min T- zon feta hy 🙂 Den stimulerar cellförnyelse vilket ökar hudens naturliga skyddsbarriär. Kosttillskottet innehåller gurkmeja som motverkar acne och oren hy, cayenne som är inflammationsdämpande, broccoli som reparerar skadad vävnad samt ger lyster, ingefära som renar och stärker immunförsvaret.


Ska bli kul att testa och återkommer med en recension 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *