Sätter mig vid skolbänken!

Plugga i höst!

Ja då var det dags igen, i höst sätter jag mig åter igenframför skolbänken och pluggar lite. Givetvis är det inom de jag älskar allra mest, Pole Dance! Exakt vad talar jag inte om men kan säga att jag och en till är de enda i Sverige som kommer göra det 😉

Ser så fram emot att bli klar och kunna ta ut de i praktiken, även om de kommer bli jäääääävligt tufft och svårt! Allt på engelska och fackord!

Tyvärr får man inget CSN för detta så på jakt efter en halvtid, helst som konsult där jag fakturerar mina timmar men finns en bra halvtidsanställning är inte jag den som är den 🙂 Tipsa gärna om tjänster och hör ni något får ni gärna ge mitt namn.


Torsdag förmiddag och dagen är fullsmetad som vanligt!

Klass, läkarbesök, handla och i kväll har jag tjejmiddag hos mig 🙂

Kram Marie 

Ett svar på ”Sätter mig vid skolbänken!”

  1. Åh va spännande och kul!!!

    Jag har själv dansat lite utomlands, Melbourne för att vara mer exakt. Det var en aphäftig upplevelse. Det började med att jag gick ner i vikt efter att jag fick höra om att man kan anlita en person som peppar dig via whatsapp från http://deffa.nu/

    och sen så var det igång 😀
    Önskar dig all lycka!

    // Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *