Höstnytt :)

I samarbete med Blingit

Det är verkligen höst i luften och både i affärer, på nätet och i appar ser man senaste hösttrenden. Jag älskar höst, det är den absolut bästa årstiden (efter sommar såklart) hehe. Älskar när man kan krypa upp i soffan med mjukisar, raggisar, massor med filtar och tända ljus.

När det kommer till att klä sig är det en stor halsduk samt stövlar som är mina favoriter. När det kommer till accessoarer tänkte jag visa lite mina nya höstfavoriter 🙂 I och  med att jag är otroligt lat samt tycker det är super jobbigt att gå i affärer handlar jag allt på nätet. Hittade Blingit och blev super glad. De har nämligen några av mina favortimärken såsom Dyrberg/Kern, Carolina Gynning, Guess och Edblad. Att de dessutom anpassat webbutiken gör att du enkelt kan gå in via din mobiltelefon och shoppa, livsfarligt 😉 hehe!
Givetvis är det helt säkert och tryggt att handla via dem över nätet och dessutom har du öppet köp i 30 dagar och leveranstiden är endast 1-2 arbetsdagar.

Totalt har Blingit över 50 st varumärken med en omfattning på över 100 000 olika accessoarer.

Har plockat ut några av mina favortiter:

Sååååå snygg ring! Påminner lite om den guess ringen jag köpte i London i somras. Denna skönhet hittar ni >HÄR<

När det kommer till ringar tycker jag att Guess är bra, de är alltid väldigt stilrena och något extra på.

Eller varför inte denna från Carolina Gynning.

Har ju ett av hennes första smycken och de påminner jätte mycket om denna. Samma fjäril med på ett läderband. Detta halsband hittar ni >HÄR<

Personligen så tycker jag att de är allt runtomkring som gör outfiten och så även höstoutfiten. Sen gillar jag smycken som symboliserar något. Fjärilen har alltid varit en favorit för mig, vacker och helt fri.

Tycker ni ska besöka deras webbutik då jag kan garanter att ni kommer hitta massor med fina smycken 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *