Make up store visning!

Nya looker skulle presenteras 🙂

I går var det dags gör visning på Make up stores nya looker. Som vanligt höll de till i deras uber coola lokaler på söder. Jag och Yasmina har gått på alla de senaste åren och denna gång var även Emma med.

När vi kom bjöds det på snittar, vin och alkoholfritt från Vitamin Well. Jag glupska i mig skagen snittar och drack min favvo vitamin Well som är fläder/citron.


Totalt skulle 7 looker visas upp och jag blir lika fascinerad varje gång hur de är gjort. Kläder utöver de vanliga, musik som får en att fångas med, rökmaskiner för stämningen (dock inte bra för fotografering) och jag njuter 🙂

Color:


Porcelain:


Androgyny (lånad bild av Greenpix):


Can-Can:


Soft:

Queens:


Amour:

Jag har alltid lika svårt att bestämma mig vilken look jag gillar bäst…. Men tror soft och Porcelain ligger i topp!

Med oss hem fick vi en lyxig goodiebag som jag visar i nästa inlägg.

Tack Erwikcommunication som denna gång bjöd in till denna häftiga visning!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *