Halvvägs! 

Tandläkaren är ett nödvändigt ont!

Nu sitter jag på tåget påväg från Nynäshamn och min tandläkare. Jag är så galet nöjd med min nya att jag gladeligen åker fram och tillbaka dit. För hoppningsvis är det bara en gång om året efter detta 🙂

Nu är jag halvvägs, jag har fått en ny krona och jag har dessutom tagit bort en gammal amalgan fyllning. Allt är såååå fint och jag känner mig som en ”halv” ny tjej iaf 🙂

Nästa skede är i oktober, då ska jag operera in ett implantat. Så i jan/feb när de läkt så kommer jag få en krona på den och i samband med detta så tar jag även bort min andra och sista amalganfyllning. Sen är jag klar 🙂 

Haft otrolig otur då min förra tandläkare gjort fel, dessutom var de mindre än 2 år sen så försäkringskassan går inte in 🙁 Jag har lagt en förmögenhet dessa besök och jag vill inte ens tänka på vad operationen kostar 🙁 uscha….. 


//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *