Sagt de förut…

Men Restaurang mother är en av de bästa!

I går kväll åkte jag hem till fam Osman där det bjöds på lite vin innan jag och Yasmina gick ut för middag och drinks. Amad var hemma så vi hängde lite i deras bar innan Tepp och Jia-Hwa kom. 

Givetvis tog vi restaurang mother som både jag och Yasmina tok gillar. Denna kväll blev galet speciel på många sätt 🙂 Hahahaha!

De har gjort om en del där så nu sätter man sig inte bara ner utan hovmästaren visar en till bordet och efter 1 min kom servitören ut med ett glas bubbel var till oss, vi hade alltså INTE beställt de. Vi tackar och bockar.

Vi valde 4 små rätter och delade på och en flaska vitt vin. Tog inga bilder på maten (gillar inte matbilder även om jag ibland lägger upp de) Vi valde iaf bland annat jordnöttsplättar med halstrad tonfisk, skogssvampmix och sen två andra rätter jag inte mina vad de heter.Ääääälskar mitt ”you are special” – kort som jag har där. 


Mätta som tusan tog vi oss till Nosh & chow för margaritas och lite mingel. 

Super trevlig kväll som vanligt med min BFF 🙂

Nu ska jag ha klass, en möhippa sen blir det mini kräftskiva med Yasmina, Neda och Anki. Kommer bli awesome!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *