Vem inspirerar dig- Sponsrad video!

Extremt känslosam video!- jag fick tårar i ögonen.

OS är i full gång och jisses vad Sverige ligger i framkant, jag är super imponerad!! Detta inlägg kommer att handla om våra inspiratörer, våra mammor.

Bakom alla kända idrottsmän står två personer, en mamma och en pappa. Dessa ska vi hylla och då jag själv aldrig riktigt fick den peppen av mina föräldrar med skjuss hit och dit så skriver jag från ett objektivt öga. Jag fick i regn & rusk, snöstorm osv alltid gå både fram och tillbaka till stallet som dessutom var låååångt hemifrån. Tog nästan 40 min att gå, men jag gick, ibland cyklade jag och ibland hade jag tur att åka med någon kompis som kunde släppa på vägen eller man kunde åka med en bit. Jag tävlade två gånger men ingen av gångerna hade jag varken min mamma eller pappa i publiken.

Hur som, för att komma så långt som till OS krävs enormt engagemang, tålamod, stöttning av familj och vänner och ett fokus. Att ens mamma och pappa respekterar att man vill spendera all ledig tid till sin hobby, att de kan ställa upp att kanske köra till träningar, tävlingar osv. It takes someone strong to make someone strong, så när vi nu firar alla atleter i OS 2016 så får vi inte glömma bort att tack alla mammor där ute som skapat helt fantastiska idrottare som vi i Sverige har.

 

 

//M

*Sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *