Att undervisa!

Jag är tillbaka 🙂

I dag började vårt 5 dagars camp i studion!  I 19 tim ska de få träna hårt, mestadels polefitness men de får även prova Chair, Hoop, Silk, flex och core. Vi blandar trix med koreografi och en del improvisation. 

I morse var jag lite halv pirrig, något jag brunnit för, levt för dag och natt, min passion, mitt liv ryktes bort den 8 oktober 2015, men nu är jag tillbaka! Fortfarande många som undrar vad som hände och ibland känner jag att jag vill skriva ut allt, men, är de värt de? 

Hur som, ett gäng förväntansfulla elever kom varav 6 st från en studio i Norrköping, hur kul är inte de? Att de kommer till oss för att träna. Ett härligt gäng som verkligen var tok taggade! Ser fram emot i morgon då jag ska då tillbringa 7 tim med dem varav 5,5 tim träning 😉 Förutom Pole ska vi köra core och sen avsluta med parstrech.


V 35 drar kurserna igång för hösten, jag kör nivå 2 och 4 på måndagskvällar och sen en nivå 1 på tisdagsmornar. Kom och joina vettja 🙂 klicka >HÄR< för mera info!

Nu ladda med kolhydrater för min tuffa dag i morgon!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *