Implantat och bröllopsshopping!

Min dag i går!

När jag var sjukt bakis i går så ställde jag givetvis in min träning, de gick bara inte. Jag hade dessutom tandläkartid så sov så länge jag kunde innan jag åkte ner till Nynäshamn. De var en undersökning efter att jag dragit ut min tand i juni. Allt såg bra ut, de hade läkt jätte fint men en sak var problem… jag har för lite käkben!

Så nu remiss till specialisterna i Nacka för att se om man kan sätta ett implantat på mig, eller om man kan bygga på en benbit! Asså huuuur äckligt? 

Detta lilla kalas kommer kosta nästan 20 000 kr 🙁 Jag är så ledsen för allt min förra tandläkare gjort, eller INTE gjort kanske jag ska säga!

Aja…. nu är jag påväg till tandis igen, min andra tand ska påbörjas, en krona ska sättas dit så i dag blir det att ta avtryck, sätta ett stift osv så allt är klart när min fina nya tand kommer om ca 2 veckor!

Efter tandis i går stack jag till gallerina för att hitta en klänning, har såååååån ångest då jag ska på bröllop på lördag men inte haft något att ha pp mig. Hitta en klänning på REA!! När händer de? Att man hittar på rea? Den hade kostat 500 kr men nedsatt till 99kr, KATCHING!!! Taget! 

I eftermiddag blir det planera, kör camp nu i ett par dagar, ska bli så kul att undervisa igen 🙂


Ha en fin dag,

Marie 

2 svar på ”Implantat och bröllopsshopping!”

    1. Ja verkligen! Min nya är helt fantastisk så de känns bra, men så synd att jag måste göra om allt jag en gång redan betalt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *