Bästa söndagen på länge :)

Ja de sammanfattar min dag typ!

Vaknade i morse och jäklar säger jag bara…. jag mådde…. pyton! 🙂 hahahaha! Blev inte så sent i går, hemma halv två (fick tjuv kika på taxikvittot) men då höll vi på hela dagen… Kom till Marika vid 12:30 sen satt vi på hennes balkong och sola, drack rosé och åt massa gotti! Jag hade köpt med mig avokado, skagenröra, melon, brie, kex, chips och bilar.Satt hela dagen och bara snacka skit, skvallrade och det var verkligen huuuur mysigt som helst!

Givetvis var vi uppe på stången 😉


Åkte ner på stan som för övrigt var ganska död. Åt middag på Strandvägen 1. Jag tog buffelmozzarella och en kantarelltoast, två förrätter, som vanligt när jag är ute och äter…. Jag älskar ju oftast förrätter mera så brukar bli två av dem i stället!

Hamnade på utekompaniet med ett glas cava innan vi ”gav upp”

Tack fina Marika för en super trevlig och mysig dag! Bästa på länge 🙂

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *